Online Boekhouden bij Administratiekantoor Groningen.

Binnen Administratiekantoor Groningen bestaat online boekhouding tot de mogelijkheden. Wij werken met het boekhoudprogramma Snelstart waarmee u altijd en overal kunt inloggen.

U werkt in een Cloudomgeving. Deze is geheel afgeschermd en alleen u kunt uw eigen administratie zien en daarna tevens ons machtigen om mee te kijken in uw administratie. We kunnen zo nodig correcties aanbrengen of helpen bij de boekingen die u tijdens het jaar verwerkt. Zo zijn we altijd op de hoogte van uw actuele situatie en kunnen u dan altijd van advies voorzien bij bijvoorbeeld investeringen, aanname personeel etc.

U kunt ons benaderen voor vrijblijvend advies over online boekhouden in de Cloud.

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Groningen aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Groningen kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Groningen!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!