Wie zijn de mensen van Administratiekantoor Groningen.

Administratiekantoor Groningen is een kleinschalig kantoor met een vast aantal medewerkers.

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Groningen aan het juiste adres! Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder. Wij werken namelijk niet vóór u maar samen mét u. Op deze manier zijn wij in staat om het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administraties.

Daarnaast bieden wij hulp en ondersteuning bij vele andere (bij)zaken die voor u van belang kunnen zijn als ondernemer. Denk hierbij aan:

  • Ondernemersadvies
  • Belastingaangifte
  • Rechtsvormen
  • Jaarrekening
  • Online boekhouden
  • Interim-werkzaamheden

Als particulier bent u bij ons ook meer dan welkom, Administratiekantoor Groningen ondersteund u bij:

  • Belastingaangifte
  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag

Maak een afspraak, voor vragen kunt u ten alle tijden contact met ons kantoor opnemen!

Over ons

Wanneer u opzoek bent naar een administratiekantoor in Groningen dan bent u bij Administratiekantoor Groningen aan het juiste adres!

Waar een normaal administratiekantoor stopt gaan wij verder, wij werken namelijk niet voor u maar samen met u. Op deze manier zijn wij in staat om u het meest gewenste en optimale resultaat aan u te kunnen leveren. Of het nou gaat om zakelijke of particuliere administratie.

De vele mogelijkheden

Bij Administratiekantoor Groningen kunt u er voor kiezen om uw administratie volledig over te dragen maar ook om ondersteuning te ontvangen bij het verwerken van uw administratie.

Wij werken op de manier die voor u het meest aangenaam is. Samen kijken we naar de meest efficiënte en nauwkeurige manier voor het verwerken, bijhouden en bewaren van al uw administratieve zaken. Bij ons staat u als klant centraal, de koffie staat dan ook altijd klaar!

Kom langs!

Voor een persoonlijke aanpak, een scherp tarief, hoge service en kwaliteit kiest u voor Administratiekantoor Groningen!

Wij gaan verder dan het normale Administratiekantoor. Op ons kantoor in Groningen bent u altijd welkom, de koffie staat voor u klaar en u kunt gratis voor de deur parkeren. U heeft het vaak al druk genoeg. Kom daarom langs wanneer het u uitkomt. Dit is zelfs mogelijk in de avonduren of in de weekenden. Maak een afspraak en kom langs!